Что приготовить на Новый год из горячего

85
1615

Что приготовить на новый год из горячегоЧтобы весь следующий в год в доме было изобилие и достаток, новогодний стол должны быть богатым на угощения. 

Такова традиция, и отступать от нее никто не намерен. Вопрос, что приготовить на Новый год из горячего уже много лет, как не актуален. Ведь всем известно, что главным украшением зимнего стола всегда был жареный гусь или утка.

Дичь в шоколаде
Дичь, набитая яблоками, уже набила оскомину. Пора искать новые вариации на тему. Например, птица в соусе из горячего шоколада.

Для начала утиную грудку нужно поджарить на оливковом масле, а потом переложить ее в духовку до окончательного приготовления. В это время делаем винно-шоколадный соус: 300 г куриного бульона, 300 г хорошего портвейна и плитку черного шоколада разогреваем на медленном огне. Ждем пока жидкость не испариться– в конечном варианте объем должен составлять третью часть от первоначального. Именно этим густым соусом поливаем утиную грудку перед подачей на стол. Также можно добавить изысканности блюду украсив его фольгой из горячего тиснения.

А целую утку можно нафаршировать баклажанами и помидорами. Как вариант к дичи можно подавать и сливочный соус. Рецепт такой подливки прост – смешиваем жирные сливки с мукой и выливаем на сковороду, где обжаривается лук со специями. Буквально через минуту соус загустеет и будет готов к употреблению.

Рыба в кляре
На вегетарианском столе традиционно главенствуют рыбные блюда. Но создать кулинарный шедевр– нафаршировав щуку, под силу не каждому. Поэтому мы пойдет кратчайшим путем, и приготовим поистине королевскую рыбу в кляре. Для этого нам понадобится филе нежнейшего палтуса. Разделив тушку на порции, приступаем к приготовлению кляра. Панировка будет более хрустящей и значительно вкуснее, если в муку вместо воды добавить кефир или светлое пиво. Также вместо целого яйца лучше добавить два желтка.
Теперь обмакиваем рыбу в кляре и зажариваем до хрустящей корочки.

Приятного аппетита!

Видео-рецепт приготовления рулета из свинины с орехами!

85 КОММЕНТАРИИ

  1. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

  2. I?¦ll right away seize your rss as I can not in finding your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please allow me realize so that I may subscribe. Thanks.

  3. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  4. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  5. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

  6. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  7. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My website is in the exact same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks a lot!

  8. Exceptional post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

  9. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  10. I’m often to running a blog and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and preserve checking for brand new information.

  11. I simply want to say I am new to blogging and site-building and absolutely enjoyed this page. Probably I’m want to bookmark your site . You definitely come with remarkable stories. Regards for sharing your web site.

  12. My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  13. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to seek out any person with some authentic ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that’s needed on the net, somebody with just a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

  14. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

  15. As a class, although PDE5 inhibitors lav attain upper limit observed plasm concentrations (Cmax) in as brief as 30 minutes, the median times to upper limit denseness (Tmax) are 60 minutes for sildenafil
    and vardenafil and 2 hours for tadalafil. For avanafil, a median value Tmax of 30 to 45 transactions
    is reported, possibly translating to a quicker onslaught of action; however, the factual clinical implication has not been dictated. http://lm360.us/

  16. I like this site very much, Its a really nice post to read and receive info . «What is called genius is the abundance of life and health.» by Henry David Thoreau.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь