Пудинг овсяный — рецепты царской России

10
119

Пудинг овсяныйОвсяный пудинг готовится так: в один стакан кипятка всыпать 2 столовых ложки овсяных хлопьев, кипятить 15 минут, затем добавить в него: 1 стакан молока, 2 столовых ложки сахара, один сырой яичный желток и немного соли, перемешать и кипятить 10 минут. Кушать, по желанию, можно как горячим, так и холодным.

*по материалам кулинарной брошюры «Обеды вегетарианца», издание В.П. Быкова, Москва, 1894 год

Во всем YouTube не нашлось видеорецепта овсяного пудинг, поэтому вот вам рецептик рисового пудинга 🙂

 

10 КОММЕНТАРИИ

  1. Spot on with this write-up, I actually think this web site needs rather more consideration. I’ll in all probability be again to learn rather more, thanks for that info.

  2. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

  3. Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  4. you are in reality a excellent webmaster. The web site loading velocity is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a great process in this subject!

  5. Thank you, I’ve just been searching for info about this topic for a while and yours is the best I have found out so far. But, what in regards to the conclusion? Are you sure about the supply?

  6. F*ckin¦ tremendous issues here. I¦m very satisfied to look your article. Thanks a lot and i am looking ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь