Что приготовить на Новый год-2014 из десертов

24
272

новогодние десертыБогатый стол – дело чести каждой хозяйки. Взрослые вполне могут довольствоваться жареным гусем и салатом «Оливье», но для детей в самую сказочную ночь в году стол должен быть сладким. Что приготовить на Новый год-2014, чтобы быстро и чисто? Ведь накануне праздника изощряться с выпечкой согласится не каждая хозяйка. Поэтому давайте вспомним рецепты десертов, которые легко приготовить в домашних условиях и после которых не придется тратить несколько часов драгоценного времени на уборку.

Десерт «Битое стекло»

Делаем несколько порций разноцветного желе– зеленого, малинового, желтого, оранжевого, если рискнете– даже голубого (для этого понадобится ликер «Blut curacao» или пищевой краситель). Когда желе застынет, его нужно порезать мелкими кубиками.

В большой круглой форме выкладываем на дне сливочный крекер. Засыпаем сверху кусочки разноцветного желе, добавляем по вкусу кокосовой стружки, кусочки банана или заспиртованную вишню. Все это заливаем сладким сметанным кремом, в который предварительно добавляем 50 г растопленного желатина.

Теперь оставляем на ночь в холодильнике, а наутро достаем яркий легкий десерт в новогоднем стиле.

Панакота

Изысканный итальянский десерт готовится на базе сливок, а вкусовые оттенки добавит клубника, кофе или кокос. На литр жирных сливок добавляем сахар по вкусу и немного ванили, разогреваем сладкую смесь, пока сливки не начали подниматься. В это время разбухший желатин разбавляем молоком (100 г), разогреваем и добавляем к сливкам. Готовую смесь разливаем по формочкам и ставим на шесть часов в холодильник.

Когда десерт готов, его можно украсить вишневым сиропом и коктейльными вишнями.

Снежная манка

Добавив желатиновый сироп, обычную манную кашу можно превратить в нежнейший десерт. Итак, варим манную кашу, только сахара даем в три раза больше обычного. Теперь добавляем сок целого лимона и подготовленный желатин. Разливаем в симпатичные розеточки, и дети даже не догадаются, что их потчевали кашей! 🙂

Видео-рецепт классического чизкейка «Нью Йорк».

24 КОММЕНТАРИИ

  1. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

  2. I am curious to find out what blog system you are utilizing? I’m having some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more risk-free. Do you have any solutions?

  3. I simply desired to appreciate you once more. I am not sure what I might have worked on without the actual suggestions contributed by you regarding that subject. It previously was the horrifying dilemma in my opinion, however , encountering the very well-written way you treated that took me to weep over gladness. Now i am grateful for this support and as well , have high hopes you recognize what an amazing job that you’re doing training many people via your web site. I’m certain you haven’t come across any of us.

  4. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

  5. Hi this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  6. Thanks for every other informative web site. Where else may just I am getting that kind of info written in such an ideal means? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I have been on the glance out for such info.

  7. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Good job.

  8. My brother suggested I may like this web site. He was once totally right. This post actually made my day. You can not imagine just how a lot time I had spent for this info! Thank you!

  9. I simply want to say I’m beginner to blogging and site-building and really liked you’re web site. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You surely have fantastic well written articles. Thank you for sharing your website.

  10. You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

  11. This is very attention-grabbing, You’re an overly professional blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь